LEER ONS BINNEN 1 MINUUT KENNEN

over ons

Wie is Kinderpraktijk Veldhoven?

Kinderpraktijk Veldhoven is een samenwerking tussen twee kinderpraktijken met ieder hun eigen specialisatie. Onze gemene deler is dat wij in de loop van ons leven anders zijn gaan kijken naar de ontwikkeling van kinderen.

Wij, Patricia Salemink en Sanne Allach, werken samen op de prachtige locatie in het buitengebied van Veldhoven. Tussen velden en de dieren hebben wij een prachtige omgebouwde schuur tot onze beschikking om te werken met kinderen en ouders.

onze praktijk

De relatie lijf en brein

Waarom lukt iets niet? Waarom heeft het ene kind last van zijn/ haar ADHD en het andere kind eigenlijk helemaal niet. Waarom lijkt een kind zo onhandig? En is het lastig om vrienden te maken of te houden?

Samen hebben we ontdekt dat we steeds meer antwoorden zijn gaan vinden in de relatie lijf en brein. We zien kinderen die hun lijf steeds gemakkelijker gaan organiseren en daardoor een georganiseerd brein krijgen. En dan gaat lezen ineens gemakkelijker, het rekenen gaat beter, kijken is fijner en kinderen zitten lekkerder in hun vel.

Kinderpraktijk Veldhoven (3)

Je mag ons altijd bellen!

We willen graag iedere ouder van dienst zijn, dus je mag ons altijd bellen om te sparren. We hopen je dan al voldoende tips te geven om weer verder te kunnen. Uiteraard kost een telefoongesprek niets en nemen we uitgebreid de tijd voor je.

Mochten we toch aanleiding zien om verder te kijken én als er een klik is, plannen we een screening. Tijdens deze screening testen we middels verschillende methodieken waar in de ontwikkeling hiaten zijn ontstaan. In overleg met kind en ouders maken we indien nodig een behandelplan.

Mijn zoon zijn woedeaanvallen verdwenen en hij zit weer lekker in z’n vel

Dankzij Sanne en Patricia is het schrijven verbeterd en gaat mijn kind met meer plezier naar school.

Een vrijblijvend advies gesprek

Ieder kind is uniek. Daarom geloven wij dat persoonlijk contact op nummer 1 staat. Plan een vrijblijvend advies gesprek in. Onze koffie staat al klaar!